Upplevelser 1500-2000kr

1630 kr

Helkroppsmassage för 2

  • Helkroppsmassagen utförs av professionella massageterapeuter

  • Tillåt er att varva ner samtidigt som ni får ny kraft och energi

  • Ni väljer själv inriktning i samråd med massören

Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Sundsvall, Trollhättan, Hässleholm

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

1695 kr

Flyboard

Flyg nio meter över ytan eller dyk under ytan som en delfin. En helt unik upplevelse! Efter en kort teoretisk genomgång där ni går igenom säkerhet, teknik och utrustning blir ni försedda med hjälm och flytväst för att sedan hoppa i vattnet.

Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Gävle, Stenungsund, Umeå

greatdayslogo.png

1995 kr

Weekend för 2 Visby

Ort: Visby, Gotland

Upplev en Weekend för två på ett charmigt hotell mitt i Visbys trånga gränder! Hotell Gute ligger ett varpkast från alla nöjen som Visby har att erbjuda. Njut av atmosfären och lugnet, staden är mest känd för sitt sjudande liv på sommaren, men vi vågar utlova att den gör succé som destination året runt!

greatdayslogo.png

1895 kr

Massagekurs för par

Ort: Stockholm, Malmö, Sundsvall

Nu kan ni lära er att hjälpa varandra att slappna av efter en tuff dag på jobbet med spända axlar och stel nacke. Ta med din partner på en massagekurs som kommer att förändra era liv.

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

1590 kr

Konditionstest

Ort: Stockholm, Göteborg

Du vet kanske hur snabbt du orkar springa till bussen, eller hur snabbt du tar dig runt joggingrundan. Men hur ser din kondition ut egentligen? Gör samma test som professionella atleter för att ta reda på hur just din individuella träning ska se ut för att maximera din fysik.

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png
spelaindinskiva.jpg

1850 kr

Spela in din egen skiva

Vill du kliva in i en riktig professionell studio och spela in en egen skiva? Ta chansen och spela in förvalda låtar och ta med dig en skiva hem.

Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Norrköping, Umeå

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

1645 kr

Bo och bada - Familj

Valhall Park Hotell ligger i ett vackert område beläget på Bjärehalvön i Norra Skåne. Här checkar hela familjen in i ett härligt fyrbäddsrum för en mysig minisemester tillsammans! Omgivningarna runt hotellet bjuder in till aktiviteter som passar både stora och små.

Ort: Ängelholm

greatdayslogo.png

1645 kr

Kryssning för två till Helsingfors

Välkommen ombord på detta mäktiga fartyg som under 40 timmar kommer att ta er till Helsingfors och tillbaka! Ni lämnar hamnen i Stockholm på eftermiddagen för att njuta av en minisemester med Silja Line tillsammans.

Ort: Ängelholm

greatdayslogo.png

1595 kr

Avkoppling på hotell

Lämna vardagens stress och tillbringa helgen i en avkopplande atmosfär på hotell. Välj och vraka bland utvalda hotell inom norden. De flesta är centralt belägna i respektive stad med bekvämt gångavstånd till kultur, nöjen och kommunikationer.

Ort: 40 orter

greatdayslogo.png

1995 kr

Sturebadets Duobehandling

Upplev Sturebadets Duobehandling - Behandling och spadag för två. Sturebadet har över hundra års erfarenhet av att arbeta för en välmående kropp så väl som en harmonisk själ och tanke. Den unika miljön som det anrika badet har att erbjuda är en upplevelse i sig

Ort: Stockholm

boxecperience logo.png

1750 kr

Kamikaze Zipline - Röd bana

Upplev Europas längsta Zipline bana med 4 km lina djupt genom den småländska skogen, en storslagen naturguidning genom en säregen geologisk uppkomst. 

Ort: Klavreström

greatdayslogo.png

Att hitta den perfekta upplevelsen är inte alltid det lättaste. Vad kan du ge bort som är kul, spännande, lärorikt, avkopplande och som framförallt blir ett uppskattat minne för livet? 

Vi samlar Sveriges bästa upplevelser under samma tak.  På ett smidigt sätt kan du ge vänner, familj eller anställda presenter som de aldrig kommer att glömma.

. Du väljer och vrakar ur ett stort och högkvalitativt utbud - allt från härliga behandlingar och lärorika provningar till adrenalinfyllda fallskärmshopp och rafflande motordagar som kommer få dig att må otroligt bra

När du har bestämt dig för vad du vill ge bort eller köpa till dig själv, så klickar du på länken som kommer du komma till leverantörens hemsida så gör du en beställning där direkt! Smidigt enkelt och bra priser! Men framförallt är det upplevelser som du sent kommer att glömma!

Spara datumet

Upplevelser

&

Presenter

Hos oss kommer du alltid göra någon glad!

© 2020