Hotell

995 kr

Spadag Falkenberg spa 2st

Ni välkomnas med en kort introduktion om Er vistelse i The Retreat Club, för att sedan ledas in i upplevelsedelen. Där får ni under ca 2 timmar ta del av sparitualer från hela världen. 

Ort: Falkenberg

greatdayslogo.png

795 kr

Spadag för 2 Kosta Boda hotell

Ort:Kosta

Mitt i Glasriket i djupa Småland hittar du Kosta Boda Art Hotel Spa, här finns allt du kan önska dig för kropp och själ. 

greatdayslogo.png

1995 kr

Weekend för 2 Visby

Ort: Visby, Gotland

Upplev en Weekend för två på ett charmigt hotell mitt i Visbys trånga gränder! Hotell Gute ligger ett varpkast från alla nöjen som Visby har att erbjuda. Njut av atmosfären och lugnet, staden är mest känd för sitt sjudande liv på sommaren, men vi vågar utlova att den gör succé som destination året runt!

greatdayslogo.png

1195 kr

Hotellövernattning för två

Lämna vardagens stress och tillbringa helgen i avkopplande atmosfär på hotell, och passa på att samtidigt upptäcka nya skandinaviska pärlor.

Ort: 46 orter

greatdayslogo.png

2495 kr

Varbergs kusthotell 1 natt

Ort: Varberg

Njut av en god natt med havet och stranden som granne, upplev det prisbelönade Thalassospat och vakna upp till en lyxig frukostbuffé. Allt ackompanjerad till Kattegatts blåa horisont!

greatdayslogo.png

3995 kr

Falkanästet 2 personer

Ort: Kullabergshalvön, Skåne

Upplev Romantik för två på Falknästet - Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boenden! Med utsikt över Kattegatt och en hänförande solnedgång kan denna härliga upplevelse inte gå fel.

boxecperience logo.png

2850 kr

Varghotellet upp till 4 pers

Se naturen och dess vilda djur från första parkett under en vistelse på varghotellet. Med ett stort panoramafönster, som reducerar barriären mellan inne och ute, får ni nästan en känsla av att dela rum med vargarna och de andra djuren som bor precis utanför.

Ort: Kullabergshalvön, Skåne

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

3200 kr

Lyxkryssning för Två

Ni möts i er hytt av en flaska mousserande vin och en goodie bag, och när ni har kommit till rätta är det ni som bestämmer över er tid. Ni kan boka in er på en sparitual, där behagliga ångor av eucalyptus, mynta och lavendel möter dig medan vacker skärgård glider förbi utanför. 

Ort: Stockolm - Mariehamn

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

4195 kr

The Mirrorcube - Övernattning för Två

Under denna fantastiska helg får ni lära känna en äkta svensk vingård. Ni följer med på en guidad tur på vinfälten, innan ni bjuds ned i vinkällaren för en provning av tre viner – varav ett är från gården

Ort: Varberg

logo_upplevelsecom_blue_187x25.png

2995 kr

Glamping för två

Glamping är ett nytt koncept som med andra ord kan beskrivas som glamorös camping. Ute på Hölick Havsresort i Hudiksvall kan du nu uppleva detta! Anläggningen har skapat en tipi-by med 8 meter höga tält på hela 32 kvadratmeter

Ort: Hudiksvall

greatdayslogo.png

2750 kr

Vargsafari med övernattning

Sedan 2003 har WildSwedens professionella guider tagit med besökare från hela världen för att spana efter älgar, bävrar, vargar och björnar i Bergslagens djupa skogar. I skogarna kring Skinnskatteberg finns en stark vargpopulation som spårarna har följt under många år.

Ort: Skinnskatteberg

greatdayslogo.png

3095 kr

Häringevistelse för två

Alla behöver komma bort ibland. En sejour till Häringe Slott passar perfekt när ni vill få en lugn helg tillsammans, vill fira något eller kanske lämna barnen och bara njuta av varandras sällskap bland historiska klenoder, fotokonst och utsökt mat.

Ort: Stockholm

greatdayslogo.png

2995 kr

Weekend för två i Visby 

Upplev en Weekend för två på Gotland och Visbys kanske härligaste hotell! Hotell Breda Blick ligger innanför ringmuren bredvid den Botaniska Trädgården och kommer med anor från sekelskifte

Ort: Gotland

1595 kr

Avkoppling på hotell

Lämna vardagens stress och tillbringa helgen i en avkopplande atmosfär på hotell. Välj och vraka bland utvalda hotell inom norden. De flesta är centralt belägna i respektive stad med bekvämt gångavstånd till kultur, nöjen och kommunikationer.

Ort: 40 orter

greatdayslogo.png
Spara datumet

Upplevelser

&

Presenter

Hos oss kommer du alltid göra någon glad!

© 2020